TV der bevæger dig

Brændte bildæk og plastic udviklede kraftig røg

Søndag formiddag er en brand brudt ud i Vejle. Brandvæsenet fik hurtigt styr på branden.

Søndag formiddag udvikler en kraftig brand på Grønlandsvej i Vejle kraftig røg. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

Søndag ved 10-tiden opstod en brand hos virksomheden Centrum Pæle, som ligger på Grønlandsvej i det sydlige Vejle. Branden medførte en meget kraftig, sort røg, som kunne ses langt væk, og der lød også eksplosionsagtige lyde fra fabriksområdet.

Men det er ikke gået så galt, som man umiddelbart kunne få indtryk af. Det siger virksomhedens direktør Lars G. Christensen til TV SYD.

- Der er gået ild i en lagerbygning med nogle afstandsholdere, som er lavet af plast, og det medførte en kraftig røg. Det, der lød som en eksplosion, var lyden af nogle bristede dæk på vores trailere, som holdt ved lagerbygningen, siger Lars G. Christensen.

Hurtigt brandvæsen

Han er endnu ikke selv på stedet, men har fået oplyst af flere af virksomhedens medarbejdere, at branden ikke har ødelagt så meget som frygtet. 

- Brandvæsenet var hurtigt på stedet og fik meget hurtigt styr på branden. Vi var selvfølgelig mest bekymrede for vores produktionsudstyr, som ikke lader til at være berørt af branden. Så umiddelbart har vi ikke mistet noget uerstatteligt eller meget bekosteligt, siger Lars G. Christensen.

Politiet kan ikke oplyse mere på nuværende tidspunkt.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk