Brand på hårdt ramt skole er påsat af 10-årig elev

Branden tirsdag morgen på Petersmindeskolen i Vejle er opklaret. En 10-årig dreng, der er elev på skolen har erkendt at have antændt branden i skolens bibliotek og at have forsøgt at tænde ild et par andre steder på skolen.

Baggrunden for drengens handlinger skal efter det oplyste ikke findes på skolen – handlingerne udspringer ikke af forhold til kammerater, lærere eller andre forhold i relation til skolen.  Det er omstændigheder i barnets liv i øvrigt, der ligger bag. Det oplyser Sydøstjyllands Politi på Twitter. 

quote

Handlingerne udspringer ikke af forhold til kammerater, lærere eller andre forhold i relation til skolen

Sydøstjyllands Politi om baggrunden for 10-årig  drengs ildspåsættelse

 

Vejle Kommune er nu inddraget og er ansvarlig for det videre forløb i forhold til den 10-årige dreng, der som følge af sin alder ikke kan strafforfølges.

Sydøstjyllands Politi fortsætter efterforskningen og afventer bl.a. resultaterne af de tekniske undersøger i forbindelse med branden.

Natten til mandag den 13. februar  blev Petersmindehallen, der ligger i tilknytning til Petersmindeskolen. ramt af en voldsom brand. Efterforskningen af denne sag er ikke afsluttet, bl.a. afventes fortsat en teknisk erklæring om brandstedet - men der er ikke grundlag for at antage, at de to brande har noget med hinanden at gøre, olpyser politiet.

Da begge sager fortsat er under efterforskning, så kan Sydøstjyllands Politi ikke oplyse yderligere i dem til offentligheden på nuværende tidspunkt.