Brandbomber i Vejle

Politiet måtte sent torsdag aften rykke ud til en anmeldelse om flere molotovcocktails, der var blevet smidt i Skibet ved Vejle.

Det var en beboer på Skovglimt i Skibet, der ringede til politiet lidt efter kl. 23, efter en såkaldt molotovcocktail var blevet kastet ind på vedkommendes adresse.

Der kom ingen personer til skade ved hændelsen.

Kort tid efter blev der smidt en stor sten på forruden af en lastbil, da den i fuld fart kom kørende ad Bredstedvej. Chaufføren blev ramt af glassplinter i hovedet af stenslaget.

Blot få minutter senere måtte endnu en lastbilchauffør undvige på Bredstedvej, da der blev kastet en molotovcocktail mod lastbilen.

Efterlysning

Vicepolitikommissær Martin Olesen fra Vejle Politi fortæller til TV SYD, at sagen med molotovcocktailene nu efterforskes som et forsøg på brandstiftelse. En ting, som politiet ser meget alvorligt på.

Politiet i Vejle går ud fra, at det er den samme gerningsmænd til alle tre hændelser, og efterlyser derfor gerningsmanden.

En af lastbilchaufførerne så i vejkanten personen, der smed med en molotovcocktail. 

Han beskrives som 15-18 år, almindelig til muskuløs af bygning med sort jakke og grå hættetrøje. Muligvis havde han kasket på.

Oplysninger kan gives til Politiet på tlf. 1-1-4.