Coronavirus rammer ny spiller hos nyoprykkede Vejle

Sergiy Gryn fra Vejle er blevet smittet med coronavirus. Han har ikke været i kontakt med andre fra truppen.

Fodboldklubben Vejle Boldklub, der har sikret sig oprykning til Superligaen, har for anden gang registreret et tilfælde af coronavirus i truppen.

Ukrainske Sergiy Gryn er således blevet testet positiv. Det oplyser klubben tirsdag på sin hjemmeside.

26-årige Sergiy Gryn har ikke været i kontakt med andre fra truppen. Derfor har Vejle kunnet træne videre uændret på trods af smittetilfældet.

- Vi var forberedt på, at der kunne være en spiller, der blev smittet i sin ferie. De protokoller, vi i samarbejde med Divisionsforeningen hele foråret arbejdede ud fra, har igen vist deres værd.

- Takket være disse forholdsregler kunne vi konstatere Sergiy Gryns smitte ved den første test. Der var ikke andre spillere, der var positive. Nu er spilleren sendt i isolation, som protokollen foreskriver, lyder det fra Jacob Krüger, der er teknisk chef hos Vejle.

Andet tilfælde af virus

I midten af maj meddelte Vejle for første gang, at en af klubbens spillere var blevet testet positiv for coronavirus. Her lykkedes det dog også at holde den smittede spiller fra at smitte andre i truppen.

Vejle vil torsdag igen teste hele spillertruppen og staben, oplyser klubben.

Sergiy Gryn har dog én måned til at sig i, hvis han skal være klar når den nye superligasæson begynder den 11. september.