TV der bevæger dig

D-A-D kommer til Jelling Musikfestival

Så er endnu et navn på plads til årets Jelling Musikfestival. Et af Danmarks ældste rockband D-A-D giver koncert på festivalen.

D-A-D kommer til Jelling Musikfestival 2017.

Med 33 år på bagen er D-A-D et af de længstlevende danske rockband i historien og still going strong. Siden 80'erne, hvor bandet blev dannet, har de utrætteligt givet utallige koncerter rundt omkring på både ind- og udenlandske rockscener.

I år er de så tilbage på Jelling Musikfestival.

Arrangørerne af festivalen lover, at når D-A-D står på scenen i Jelling, er der dømt eder og forbandelser, som sætter stemningen for en aften i rockens tegn, men der er i høj grad også dømt hitparade, når hardrockerne slynger om sig med populære kendinge som "Laugh’n a Half", Sleeping My Day Away", "It´s After Dark" og mange, mange flere.

Gennem karrieren har D-A-D udgivet 11 albums og har de senere år spillet koncerter, som hyldede deres tidligste udgivelser. Der er mange hits at hylde, og bandet kan dertil skrive flere priser og statuetter på CV’et.

Ud over D-A-D kommer også navne som L.O.C., Kim Larsen & Kjukken, Phlake, Alex Vargas, Karl William, Chinah, Jacob Dinesen og SUSPEKT også til Jelling Musifestival 2017.

Jelling Musikfestival 2017 afholdes sidste weekend i maj,  d. 24. – 27. maj 2017.

 

Mere kultur