Der var fest hos vinderen af Årets Dagtilbud

Grangård er kåret til Årets Dagtilbud. Med børnenes egne ord går de i "Danmarks verdens bedste børnehave".

Institutionen Grangård i Jelling er et godt sted at være barn. Her er man netop blevet kåret til Året Dagtilbud 2017 – en pris som Børne- og Socialministeriet, BUPL og FOA står bag.

Derfor var der fest på gården i dag, og børnene var ikke i tvivl om hvorfor.

- Det er fordi, det er verdens bedste børnehave… nej, det er Danmarks verdens bedste børnehave, siger Mathilde Sørensen og Marie Fredsbo i kor om deres børnehave.

I alt var 42 daginstitutioner fra hele landet indstillet til prisen, kogt ned er der specielt tre ting, som sikrer Grangård prisen som Årets Dagtilbud: børneperspektiv, kreative læringsmiljøer og forældreinddragelse.

Ministeren dukkede op

Børne- og Socialministeren, Mai Mercado (K), var mødt op på Grangård for at overrække prisen.

-Jeg synes, at den her institution udmærker sig ved, at den gør rigtig mange ting samtidig, siger Mai Mercado til TV SYD.

På Grangård er institutionens leder, Lone Hagesen, glad for den fokus, der kommer på børnenes liv rundt om i institutionerne.

- Det er ikke ligegyldigt, hvad vuggestuebørn og børnehavebørn oplever i deres hverdag i deres institution. Men rammer og indhold kan få betydning for deres videre liv, siger hun.

Kom med en tur på Grangård herunder.

I dag blev institutionen Grangård i Jelling kåret til Årets Dagtilbud. Fordi pædagogerne sammen med børnenes forældre har skabt nogle specielt inspirerende og kreative læringsmiljøer for de mere end 80 unger på Grangaard.