TV der bevæger dig

DI Trekantområdet får ny frontfigur fra årsskiftet

I 2017 får DI i Trekantområdet ny formand, når adm. dir. Helle F. Andersen, Exxit59 A/S, sætter sig i formandsstolen, hvor hun afløser den hidtidige formand, Logistikdirektør Michael Bjerre, Lemvigh-Müller A/S.

- Det er vigtigt, at medarbejdere og godstransport kan komme til og fra vore virksomheder uden at spilde tiden i trafikkøer, siger Helle F. Andersen, ny formand for DI Trekantområdet. Foto: Anni Kirkeby Lauridsen, TV SYD

Michael Bjerre har efter halvandet år på posten besluttet at træde tilbage som formand på grund af stigende travlhed i virksomheden, og fordi han påbegynder et internationalt studie.
 
Den nye formand Helle F. Andersen, der er uddannet jurist, er adm. direktør hos Exxit59 A/S, som i daglig tale er bedre som Danmarks Transportcenter. Her har hun været den øverst ansvarlige i seks år, og før det har hun blandt andet været direktør for advokatfirmaet Kroman Reumert i København og koncernadministrationschef i Hedeselskabet.

 Helle F. Andersen, ny formand for DI Trekantområdet.

Helle F. Andersen har i en periode varetaget opgaven som næstformand i DI Trekantområdets bestyrelse og er nu udpeget af bestyrelsen til at lede arbejdet frem mod generalforsamlingen i foråret. 

 - Trekantområdet er det absolut mest spændende erhvervsområde vi har i Danmark. Den geografiske placering er optimal, og jeg er meget optaget af, at vi får det maksimale ud af at drive virksomhed lige midt i Danmarks trafikale centrum. Det kræver, at vi alle arbejder sammen, så vore virksomheder kan få gode vækstvilkår, kan få de medarbejdere, de har brug for, og ikke mindst at både medarbejdere og godstransport kan komme til og fra vore virksomheder uden at spilde tiden i trafikkøer, siger Helle F. Andersen i en pressemeddelelse om formandsskiftet.
 

 

Mest sete på tvsyd.dk