DM i landevejscykling i Give skubbes til 2021

Danmarks Cykle Union, Vejle Kommune og Give Cykelklub har valgt at flytte DM i landevejscykling i Give til 2021.

For nylig blev det planlagte DM 2020-arrangement i Give på grund af coronakrisen udsat til en ukendt dato i sensommeren - men nu er det bestemt, at Give får arrangementet af DM i 2021.

Danmarks Cykle Union undersøger fortsat muligheden for at afvikle DM 2020 i løbet af efteråret et andet sted i landet. Det oplyser cykelunionen i en pressemeddelelse.

DM er vokset betydeligt i sportslig prestige og medieinteresse de seneste år, og Danmarks Cykle Union glæder sig derfor over, at Give Cykelklub og Vejle Kommune gerne lægger asfalt til mesterskaberne i 2021, for på den måde bliver DM også en optakt til den historiske danske Tour-start næste sommer.

I Give Cykelklub glæder formand Kurt Gjødsbøll sig over, at det nu ligger helt fast, at DM kommer til Give under alle omstændigheder.

- Vi er så glade for, at det store arbejde, som alle de frivillige, klubben og kommunen har lagt i at skabe et godt DM, bliver belønnet. Vi har gjort alt for at lave spændende ruter og et flot arrangement i byen, og vi glæder os kolossalt til at få besøg af de mange store ryttere og hele den store DM-fest til næste sommer – det er dét, vi har drømt om og arbejdet for, understreger Kurt Gjødsbøll.

DM i landevejscykling skulle have være afholdt i Give d. 18.-21. juni 2020. Danmarks Cykle Union arbejder nu på at finde en alternativ dato og en ny arrangør til DM 2020.