Efter knivdrab: Efterlyst 18-årig fængslet

En 18-årig mand, som politiet efterlyste som mistænkt for frihedsberøvelse af en jævnaldrende drabsmistænkt, meldte sig selv på politigården i Vejle. Nu er han varetægtsfængslet de næste 14 dage.

Opdateret med resultatet af dagens grundlovsforhør. 

Natten til lørdag blev en ung mand på 19 år fundet knivdræbt i Vejle. 

Søndag blev en mistænkt 18-årig ung mand fremstillet for lukkede døre og fængslet i grundlovsforhør for drabet.

Den 18-årige drabssigtede blev kort efter knivstikkeriet opsøgt af tre unge og holdt som fange og mishandlet på en adresse i Vejle i en form for selvtægt.

Sydøstjyllands Politiet mener, at den 18-årige, der nu har meldt sig selv, var en af de tre, der var med til at tilbageholde og mishandle den 18-årige formodede drabsmand.

Derfor blev den 18-årige mand fra Vejle onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding kl. 12.30 som sigtet for frihedsberøvelse af den 18-årige formodede drabsmand.

Nu er han blevet varetægtsfængslet de næste 14 dage. 

En 21-årig mand er allerede blevet sigtet og varetægtsfængslet for at have deltaget i frihedsberøvelsen.

Efterlyser vidner

I forbindelse med den fortsatte intensive efterforskning af selve knivdrabet efterlyser Sydøstjyllands Politi eventuelle yderligere vidner. 

Det er særligt vidner, der har været til stede og kan have set noget i området omkring Volmers Plads, Nørretorv og Kalkbrænderivej i Vejle i tidsrummet fra fredag klokken ca. 23.30 til lørdag  klokken ca. 01.30, der efterlyses.

Folk, der var i området i det nævnte tidsrum, opfordres til at kontakte Sydøstjyllands Politi, da alle henvendelser kan være relevante og værdifulde for efterforskningen.

Efterforskningen af knivdrabet på den 19-årige mand i Vejle går videre med henblik på at afdække yderligere om hændelsen, og om der er flere involverede. Den endelige klarlægning af et motiv mangler fortsat.

Af hensyn til den efterforskning, der fortsat er i gang, kan Sydøstjyllands Politi ikke endnu dele yderligere oplysninger med offentligheden. 

- Det er dog fortsat politiets opfattelse, at der ikke er grund til, at den almindelige borger i Vejle skal være utryg som følge af hændelsen, understeges det i en pressemeddelelse onsdag morgen.