Efterlyser vidne i Teletubbies-kostume

Sydøstjyllands Politi offentliggør billeder af et vidne, som måske kan bidrage med oplysninger i en voldssag fra Halloween-natten 31. oktober i Vejle.

- Var du på vej forbi legepladsen ved parkeringshuset, Trondur i Vejle den 31 oktober 2015 kl. 04:49? Skriver politiet i deres efterlysning. Når vi kan spørge så præcist, så er det fordi vi kan se dig på en overvågningsvideo lige netop på det tidspunkt. Vi kan også se, at du kigger over mod legepladsen og vi ved, at på dette tidspunkt blev en person udsat for grov vold på legepladsen.

Voldssagen er stadig uopklaret. En mand blev sparket, så han brækkede kæben på den legeplads, som ligger mellem P-huset og Dæmningen.

- Du kan være ret sikker på, om det er dig på overvågningsvideoen, for du er i følgeskab med en anden. Og én af jer er iført et kostume af Tinky Winky fra Teletubbies.

De to personer beskrives således ud fra videoen.:

Den ene kvindev er 18-20 år, ca. 165-170 cm. mørkt langt hår. Iført lys, formentlig pelsjakke samt lange sorte støvler.

Den anden kvinde er iført kostume af Tinky Winky fra Teletubbies, mørke sko med hvidt logo på siden og hvid sål

- Er du én af de to på videoen eller ved du hvem de er, så kontakt venligst Sydøstjyllands Politi på 114. Vi vil meget gerne opklare den grove voldssag og derfor har vi brug for hjælp fra de to vidner, skriver Sydøstjyllands Politi.