TV der bevæger dig

Eftersatte egen varevogn

En bestjålet mand valgte lynhurtigt at eftersætte en tyveknægt, der stjal hans varevogn.

Specialafdelingen for Østkriminalitet under Sydøstjyllands Politi vil nu tage sig af biltyvene.

En lynhurtig beslutning resulterede i en anholdelse her til morgen. En anmelder ringede til politiet for at melde sin varebil af mærket Mercedes stjålet. Så snart han havde lagt røret på, eftersatte han tyveknægten i en anden bil. Det resulterede i, at politiet kunne følge manden hele vejen fra Tørring, hvor anmeldelsen kom fra, til hovedvejen A13 og ud på Vejle Motorvejen - og direkte til anholdelse.

I den forbindelse spottede den vågne anmelder, der var kørt efter tyven, en følgesvend til biltyven. Han blev også anholdt af politiet. Han kørte i en stjålet varebil af mærket Toyota med en motorcykel i - der også var stjålet, dog i Kolding. Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Ved anholdelsen blev yderligere en mand anholdt mistænkt for at have deltaget i tyverierne, der har huseret i hele Syd- og Østjylland. De tre mænd, der alle er østeuropæere, bliver højst sandsynligt fremstillet i grundlovsforhør senere i dag, og sagen vil derefter blive overdraget til Østkrim-specialafdelingen under Sydøstjyllands Politi.