TV der bevæger dig

Elite-håndbold i Vejle er reddet

Vejle Håndbold Elite er reddet. Lokale sponsorer, privatpersoner og Vejle Kommune sikrer eksistensen med bidrag og lån.

Var der ikke fundet en halv million kroner, inden bankerne lukker på mandag, så havde elitehåndbold i Vejle været fortid.

- Det er lykkedes. Vi har med lokal opbakning fundet pengene. Det er en utrolig lettelse,siger bestyrelsesmedlem Jon Slot Hansen.

Dermed bliver der håndboldfest næste fredag i DGI Huset Hal 1, hvor Team Vesthimmerland kommer på besøg til sæsonens første kamp for Vejle Håndbolds 1. divisionshold.

- Vi fejrer det her med gratis adgang til alle. Den opbakning vi har fået, vil vi rigtig gerne kvittere for, og vi håber at fylde hallen til en rigtig håndboldfest. Det har været en hård kamp, men det er lykkedes, så vi nu kan få fokus tilbage på det, det handler om, nemlig spillet på banen, siger Jon Slot Hansen.

Redningen af klubben, genskabelsen af egenkapitalen, så klubben lever op til DHF?s krav til kontraktklubber, er sket ved sponsorers hjælp, ved privates donationer og i form af et lån fra Vejle Kommune.

Selve klubbens daglige drift er positiv og den seneste gav således et mindre overskud. Såvel spillere som klubbens samarbejdspartnere skal langsigtet kunne have tillid til klubben.

Og frøene til det langsigtede arbejde er allerede lagt. Den i forvejen store erhvervsklub med 130 medlemmer skal således udbygges til ca. 175 medlemmer inden jul, og derefter skal den udvikles til at være den største erhvervsklub i 1. division.

Sportsligt har klubben en særdeles talentfuld trup. Blandt andet de to U19-verdensmestre playmaker Kristian Stoklund Larsen og målmand Sebastian Frandsen. Ambitionen er at spille med om de tre bedste pladser i toppen af 1. division.

Mere sport