Firma i Vejle skal forsyne Kina med møntvaskerier

Vejle-firma skal levere vaskemaskiner til 800 møntvaskerier til Kina.

Nortec System med hovedsæde i Vejle skal levere vaskemaskiner til 800 møntvaskerier. Ordren til kineserne er på knap 40 mio. kr.

De mange maskiner skal leveres efterhånden som Xiyipo, Bedstemors Vaskerier, åbner møntvaskerierne. Om fem år ventes de 800 vaskerier at været åbnet.
Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Vi skal levere minimum 1800 maskiner. Det er det, vi i første omgang har kontrakt på. Man antallet kan dog vokse i løbet af de fem år, leveringen står på, siger Carsten Svane, salgschef hos Nortec System.

Det første vaskeri åbner til august.

Den kinesiske kunde, Chongqing Guangfu Technology Development Co., Ltd., har en ambition om at drive topprofessionelle og eksklusive vaskerier.

- Vi har afsøgt markedet, og det har været en udfordring at finde en leverandør i Kina, der kunne leve op til vore krav. Vi har derfor kigget ud over Kinas grænser og valgt Nortec, fordi deres maskiner modsvarer vore ønsker om meget høj kvalitet og stilrent, brugervenligt design. Samtidig kan virksomheden også overholde vores krav til leveringstider, fortæller CEO Dingkun Wang.

På spørgsmålet om valg af navnet Bedstemors Vaskerier fortæller direktøren, at det i Kina er bedstemødrene, der ved alt om tøjvask.

- Navnet signalerer dermed den høje kvalitet, siger han.