Forlænger med kantspiller

Vejle Boldklub har forlænget kontrakten med kantspilleren Denis Fazlagic, som har fået sin fodboldopdragelse i klubben. Den nye aftale løber i tre år.

- Jeg føler, at jeg skylder klubben lidt efter, at vi to sæsoner i træk har misset oprykningen til Superligaen. Jeg vil gerne betale klubben tilbage med en oprykning til Superligaen inden udgangen af min nye aftale. Jeg er sikker på, at jeg vil blive matchet på det højeste niveau med Vejle Boldklub, for jeg er overbevist om, at vi rykker op i min nye kontaktperiode, siger Denis Fazlagic i en pressemeddelelse.

68 kampe og ti mål

Den 21-årige Fazlagic har spillet 68 kampe og scoret ti mål for Vejle. Han debuterede i foråret 2011 og er et produkt af Vejle Boldklubs talentarbejde.

- Jeg har først og fremmest forlænget, fordi Vejle Boldklub har stor tiltro til mig. Jeg synes, klubben har gang i et spændende projekt, og jeg kan lide den måde tingene gribes an på sportsligt med Tonny Hermansen i spidsen. Jeg ser frem til at fortsætte min udvikling i Vejle Boldklub, siger Denis Fazlagic.

Udviklingsforløb

- Denis Fazlagic er en vores egne talenter, som vi er i gang med et godt udviklingsforløb sammen med, siger sportschef Mads Bro Hansen. Vi arbejder benhårdt sammen med Denis Fazlagic på, at han rammer sit topniveau i hver eneste kamp. Med den nye aftale får Denis Fazlagic optimale muligheder for at folde sit potentiale fuldt ud.

- Han har nogle spidskompetencer, der gør ham interessant for klubber på øverste niveau i Danmark, men det kræver præstationer på topniveau hver gang, siger Mads Bro Hansen.