TV der bevæger dig

Gert Eg: Det er nødvendigt at handle nu for Vejle Boldklub

Trænerskiftet sker i et forsøg på at bringe klubben og spillerne ud af den fastlåste situation, som de befinder sig i, siger den sportslige ledelse.

Trænerskiftet sker i et forsøg på at bringe klubben og spillerne ud af den fastlåste situation, som de befinder sig i, siger Gert Eg.

Gert Eg, der er formand for det sportslige udvalg i Vejle Boldklub erkender, at trænerskiftet er et sidste desperat forsøg på at få klubben tilbage i oprykningsfeltet om de tre pladser i superligaen.

- Det er med blødende hjerte, at vi tager afsked med Klebér Saarenpää på denne måde. Men både Klebér og klubben har erkendt nødvendigheden af, at der skal foretages helt ekstraordinære skridt for at bringe klubben og spillerne ud af den fastlåste situation, som de befinder sig i. Klebér Saarenpää har ydet en formidabel indsats for os, siger Gert Eg.

Den afgående cheftræner Klebér Saarenpää er ked af, at Vejle ikke har kunnet præstere bedre i de seneste kampe.

- Da ingen er over klubben, har jeg fuld forståelse for, at klubben har ønsket at tage alle midler i brug for at udnytte den mulighed for oprykning til Superligaen, som fortsat eksisterer og som jeg også fortsat tror på, siger Klebér Saarenpää til Vejle Boldklubs hjemmeside.

 

Mere sport