TV der bevæger dig

Graulunds karriere er truet

AGF-angriberen Peter Graulunds humør er i bund, efter at han onsdag rev akillessenen over i en pokalkamp mod Vejle-Kolding.

Peter Graulunds karriere er truet efter uheldet på hans gamle hjemmebane, Vejle, onsdag aften. (Foto: TV2 Østjylland)

Peter Graulund bliver i løbet af de næste timer opereret for en alvorlig skade, der i værste tilfælde kan true hans karriere.

Jeg er sgu trist!

Den 35-årige angriber, som har spillet for både Vejle og AGF har det også meget skidt, efter at han onsdag aften rev akillessenen over i en pokalkamp mod Vejle Boldlub Kolding.

- Jeg er sgu trist, men der er ikke noget at gøre ved det. Jeg må vente og se, og så melder vores læge nok noget ud på et tidspunkt, siger Peter Graulund til sporten.dk.

Angriberen bliver opereret umiddelbart over middag på privathospitalet Aleris-Hamlet.

Graulund må efterfølgende ikke belaste foden og skal gå med en skinne på benet i et par måneder.

Bagefter venter et længere genoptræningsforløb. Normalt tager det ni måneder at komme tilbage fra sådan en skade.

Troede at han filmede....

Graulund fik en meget stor chance, da han i omkampens sidste minutter var ved at bryde igennem. Men på kanten af Vejle-Koldings straffesparksfelt trådte han forkert, så akillessenen bristede.

Hjemmeholdetes spillere var lige efter episoden ophidsede. De troede, at Peter Graulund forsøgte at filme sig til et straffespark. Men efter få minutter blev alle klar over, at den 35-årige angriber var alvorligt skadet. Han blev båret fra banen og var tydeligt forpint.

Mere sport