TV der bevæger dig

Gymnaster gav den gas

Henover weekenden har DGI Sydøstjylland samlet hold fra hele egnen til én af årets forårsopvisninger i DGI-Huset i Vejle.

I denne weekend har mange forskellige gymnastikhold givet den gas til forårsopvisning i Vejle, der var arrangeret af DGI Sydøstjylland. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

Nicoline Jenny Ebbahohn er gymnast fra Vejle, og søndag deltog hun i en forårsopvisning i Vejle. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

Søren Lynge Pedersen optrådte i dag ved en forårsopvisning i Vejle, og det var fedt, fortæller han. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

1 af 3

Læs også 30.000 DGI-gymnaster fejrer foråret med opvisninger

DGI-Huset i Vejle har lørdag og søndag haft besøg af mange gymnaster. De seneste dage har nemlig været en af gymnasternes årlige højdepunkter. 

Det ene hold afløste det andet ved forårsopvisningen, som har budt på gymnastik for alle. To af dem, der har vist, hvad de kunne denne weekend, er Nicoline Jenny Ebbahohn på 11 år og Søren Lynge Pedersen på 21 år. De kommer begge fra Nørremarkens Forenede Sportsklubber i Vejle.

Det var så fedt og sjovt at optræde, fordi man får så meget energi, når man springer.

Nicoline Jenny Ebbahohn, 11 år, gymnast

- Det var så fedt og sjovt at optræde, fordi man får så meget energi, når man springer, fortæller den 11-årige gymnast.

For hendes hold gik dagens optræden rigtig godt, og hun understreger, at fællesskabet er noget af det vigtigste. 

- Det sjoveste er helt klart at optræde og vise, det vi har lært, siger Nicoline Jenny Ebbahohn.

Gymnastik hjælper mange ting
Søren Lynge Pedersen deler samme oplevelse som Nicoline Jenny Ebbahohn. Men for ham er gymnastik ikke bare gymnastik. Det hjælper ham på flere måder. 

Jeg er en meget genert person, og så kan man komme ind og udvikle sig lidt derinde – og fællesskabet er bare fedt. 

Søren Lynge Pedersen, 21 år, gymnast 

- Jeg synes, det er megafedt at optræde for alle de mennesker. Især fordi jeg er en meget genert person, og så kan man komme ind og udvikle sig lidt herinde – og fællesskabet er bare fedt, siger han.

Når den 21-årige ikke træner gymnastik, så bruger han meget af sin tid med en kokkehat på hovedet. Og her er gymnastikken også en stor hjælp.

- Jeg er kokkeelev, og det er en fysisk hård uddannelse – og det der med at gå til gymnastik, gør det lidt nemmere at stå i et køkken i lang tid, siger han.

Mest sete på tvsyd.dk