Han skal styre DGIs næste verdenshold

Lars Houbak, 57 år, gymnastikleder fra Vandel, skal stå i spidsen, når det 12. DGI Verdenshold sendes kloden rundt i 2018.

   

Lars Houbak er netop ansat som team manager for DGI Verdensholdet nr. 12  og kommer til at stå i spidsen for et hold bestående af Danmarks bedste gymnaster, der næste år rejser verden rundt. 

Her ses det senesteDGI Verdenshold ved opvisning i Djarkata.
Her ses det senesteDGI Verdenshold ved opvisning i Djarkata.

- Jeg har bevæget mig gennem hele livet, og jobbet som team manager giver mig nu muligheden for at realisere en gammel drøm om at bevæge verden sammen med DGI Verdensholdet, siger Lars Houbak om sit nye job.

Fra det tidligere job som gymnastiklærer på en efterskole og træner af rep.- og aspiranthold samt 25 sæsoner med springhold i Firehøje I.F. er han vant til at være omgivet af unge mennesker. 

 

Lars Houbak har rejst med flere gymnastikhold og har bl.a været en tur til Japan med Eliteholdet fra Gymnastikhøjskolen ved Viborg, i Brasilien med Vejle Amts Rep.hold og med Flemming Efterskole i Indonesien, ligesom han på egen hånd havde gæsteophold på idrætsuniversitet i Tokyo.

DGI Verdensholdet er netop i gang med ansættelsen af lederteamet omkring det 12. Verdenshold. Udvælgelsen af gymnasterne sker i februar næste år.