Her får hundene en legeplads

Det er ikke alle boligforeninger, hvor beboerne er lige begejstret for hunde. Hos AAB i Løget i Vejle har de stemt ja til hunde. De får snart deres egen legeplads.

Bella og Bamse vil det samme som så mange andre hunde. De vil rigtig gerne ud og boltre sig og lege.

Det får de snart gode muligheder for. Modsat andre boligforeninger er hundene velkomne her i Løget. Faktisk får hundene snart deres helt egen legeplads. Det glæder beboerne. 

-På en skala fra 1 til 10, så glæder vi os 10! Vi vil blive rigtig glade for det, fordi det giver os nogle muligheder for at hundene bliver luftet, og de får noget energi brændt af, og de bliver stimuleret lidt. Og så møder andre hunde, siger en af hundeejerne.

Pengene til legepladsen kommer fra Landsbyggefonden, som har givet AAB Vejle hele 115 millioner til at forbedre veje, stier og grønne miljøer. Den er et af mange projekter, og det lader til at have beboernes opbakning.

-Det siger jeg ja tak til. Det er på høje tid. Hvis man vil have hund, så burde der også være et sted, de kan tumle. Ligesom vi har legeplads til børnene, siger Ellen Pedersen, der er pensionist og beboer i Løget Center i Vejle.