Hjemmeside ranglister Vejle-piger efter udseende

En ny hjemmeside opfordrer brugerne til at vurdere Vejle-pigers udseende efter, hvor godt de ser ud. Herefter bliver pigerne ranglistet.

På en hjemmeside, der har eksisteret siden slutningen af december, bliver piger fra Vejle-egnen ranglistet efter, hvor godt de ser ud.

Sidan ved navn Rate and Chill har allerede flere hundrede unge kvinder fra Vejle tilmeldt, og konceptet går ud på, at to pigers billeder bliver holdt op mod hinanden for at brugerne skal udvælge den kvinde, der er ”lækrest”. Man kan også vælge muligheden, at begge er ”ugly (grimme, red.)”.

Pigen, som brugerne klikker på, får point, mens den anden pige ryger længere ned af ranglisten. Pigerne skal ifølge hjemmesiden selv tilmelde sig, men det sker dog ikke i alle tilfælde.

Michelle Rosholm Agerskov på 18 år er fra Vejle, og hun er én af de mange, der uden deres viden havnede på siden Rate and Chill. Hun opdagede det, da en kollega på hendes fritidsjob fortalte hende, at hendes profilbillede på Facebook indgik i afstemningen.

- Jeg synes ikke at det er rimeligt, at de udnytter ens profilbillede til en afstemning om, hvem der er flottest. Jeg har valgt at være på Facebook, men ikke at skulle dyste mod andre piger om jeg er end dem, siger Michelle Rosholm Agerskov til TV SYD.

Den 18-årige Vejle-kvinde går på Campus Vejle, hvor stort set alle kender til ranglisten.

- Jeg tænker meget på de piger, som ikke får ret mange stemmer og som ikke har bedt om at være end del af Rate and Chill-siden, siger Michelle Rosholm Agerskov.

Langtfra alle de piger, der findes på siden, er dog imod. Signe Meldgaard Hartmanns foto blev lagt ind af hendes veninder, og hun har intet imod at indgå i afstemningen.

- Jeg synes at den er sjov og forstår ikke hvorfor nogle piger bliver så sure over at være på siden, forklarer Signe Meldgaard Hartmann til TV SYD.

Raten and Chill-siden er registreret i Panama.