TV der bevæger dig

Krifa inviterer 3F-formand til møde

Kristelig Fagbevægelse vil også gerne invitere landsformand Poul Erik Skov Christensen fra 3F til et møde med baggrund i blokaden mod Vejlegården. Krifa vil gerne i dialog om at respektere hinandens ret til at skrive overenskomster.

Krifa-formand Søren Fibiger Olesen (billedet) indbyder sin kollega fra 3F, Poul Erik Skov Christensen, til møde.

- Poul Erik Skov Christensen har nu vist vilje til samtale ved at invitere sig selv til møde med Amin Skov på Vejlegården, noterer Kristelig Fagbevægelses formand, Søren Fibiger Olesen.

- Men mødet om Vejlegåden handler kun om den konkrete blokade og om at finde en løsning på den. Jeg inviterer derfor Poul Erik Skov Christensen til et møde om det principielle om at bruge blokader. Og for at finde løsninger, så der er plads til både 3F og os på arbejdsmarkedet.

- Jeg vil gerne indgå i en dialog om, at vi kan respektere hinandens overenskomster og stå sammen som lønmodtagerorganisationer over for arbejdsgiverne, så vi i fællesskab kan få så mange virksomheder som muligt dækket af en overenskomst, siger Kristelig Fagbevægelses formand Søren Fibiger Olesen.

Restauratør Amin Skov, Vejlegården, og Poul Erik Skov Christensen fra 3F mødes på et hemmeligt sted lørdag eftermiddag for at sondere, om den snart fem måneder lange konflikt på havnen i Vejle kan løses.