TV der bevæger dig

Kun oprykning dur

Målsætning for næste sæson er klar i Vejle Boldklub Kolding: Oprykning til landets bedste fodboldrække.

02:24

Direktør i Vejle Boldklub Kolding, Kim Brink. Arkivfoto.

1 af 2

- Det eneste, der tæller sportsligt, er oprykning til Superligaen i sommeren 2013. Vejle Boldklub Kolding har et kæmpe potentiale, men for at potentialet kan indfries, er det et ufravigeligt krav, at vi rykker op i Superligaen næste sommer.

Sådan lyder meldingen fra direktør Kim Brink i en pressemeddelelse. Den kommer efter at bestyrelsen og ledelsen i Vejle Boldklub Kolding har holdt strategiseminar.

- I forbindelse med strategiseminaret har vi udarbejdet en strategiplan for Vejle Boldklub Kolding, der på en række områder rækker fem år ud i fremtiden, og vi har kigget på alle aspekter både omkring det sportslige og det kommercielle. Målet er at blive en topklub i Danmark med alt, hvad det indebærer. Vi er udmærket klar over, at planen bliver svær at gennemføre, hvis ikke det lykkes at rykke op i Superligaen i sommeren 2013. Derfor sætter vi alle kræfter ind på at sikre oprykningen, udtaler Kim Brink.

Strategiplanen har også stor fokus på, at Vejle Boldklub Kolding vil være regionens hold.

- Vi har en stor regional opbakning igennem vores klubsamarbejde KUV, der består af 33 af regionens klubber, og et led i strategiplanen er gennem klubsamarbejdet at udbygge og udvikle den profil yderligere, så Vejle Boldklub Kolding i endnu højere grad bliver regionens hold, udtaler Kim Brink.

Mere sport