Kvinde bag tøjfirma fik hæder

Tina Kristensen, der står bag tøjvirksomheden Priik modtog torsdag prisen som årets iværksætter i Vejle.

Hun modtog hæderen ved Vejle Erhvervsudviklings årlige nytårs-kur, som blev holdt i Spinderihallerne i Vejle.  500 deltog i nytårs-kuren.

Personligt engagement

- Tina Kristensen udmærker sig ved gennem højt personligt engagement at være en god rollemodel for kommende iværksættere, sagde borgmester Arne Sigtenbjerggaard (V), da han overrakte hæderen.

- Iværksætteren har vist, at det kan lade sig gøre at starte virksomhed op i krisetider, og hun har udviklet et innovativt koncept, som markedet har taget godt imod. Virksomheden har formået at skabe overskud i det første år, og den er begyndt at eksportere til udlandet.

Tre nominerede

Prisen består af et diplom, et kunstværk fra Noga Design samt en pengecheck fra Vejle Iværksætterfond, der kan bruges til et socialt arrangement i virksomheden.

I år var tre virksomheder nomineret til prisen som årets iværksætter. Foruden vinderen Priik, så var Ismail Ates fra Smykkehjertet og John Hansen fra Active Windows med i opløbet. De nominerede er udvalgt blandt cirka 1000 virksomheder, der er etableret siden 2007.