TV der bevæger dig

Kvinde overfaldet under løbetur 1. juledag

En almindelig løbetur udviklede sig til et mareridt for en kvinde fra Vejle 1. juledag. Hun blev overfaldet af en afrikansk udseende mand, da hun var ude på sin løbetur.

Foto: Google Maps

- Vi fik en anmeldelse om, at kvinden var blevet både verbalt og fysisk overfaldet, og vi arbejder nu videre med sagen, oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Svend Petersen til Vejle Amts Folkeblad.

Overfaldet skete torsdag formiddag, da kvinden var ude at løbe på Ribegade i Vejle. Hun blev både slået og sparket af manden, som også råbte ?Fucking smatso? efter hende. Kvinden beskriver overfaldsmanden som 170-175 cm høj, spinkel af bygning og med kort sort hår. Han talte dansk under overfaldet.

Overfaldet skete ved 11-tiden torsdag, da kvinden var ude at løbe. Hun blev slået og sparket af manden, som beskrives som 170-175 cm høj, spinkel af byning og med kort sort hår. Han talte dansk og råbte ifølge anmeldelsen blandt andet ?Fucking smatso? efter kvinden.

Kvinden har efter overfaldet valgt at advare andre kvinder om manden i Facebookgruppen ?Facebook Vejle?.

Pas på derude vejle kvinder!! I dag kl. 11.00 blev jeg umotiveret overfaldet af en anden etnisk mand under min løbetur. Da jeg passerer ham på fortovet skubber han mig i asfalten sparker mig to gange i maven.

- Pas på derude vejle kvinder!! I dag kl. 11.00 blev jeg umotiveret overfaldet af en anden etnisk mand under min løbetur. Da jeg passerer ham på fortovet skubber han mig i asfalten sparker mig to gange i maven. Derefter giver han mig en knytnæve på skulderen og kaster mig ind i et hegn. Samtidig råber han fucking smatso adskillige gange mens han sparker mig. Aldrig i mit liv har jeg Været så bange !!! Heldigvis er der et vidne som ser det ske og fik ringet 114. Politiet er på sagen. Jeg er godt forslået og har Været på skadestuen for at blive tjekket for indre blødninger i maven og et godt forslået kraveben. Psykisk er næsten det værste. Sådan en syg mand skal bare bag lås og bås !! Heldigvis har jeg en super familie til at få snakket ud om det hele. Men som sagt pas på kvinder der går en psykisk syg mand rundt, skriver hun på Facebook.

Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra vidner. Ring 114.