Kvinde varetægtsfængslet for vold med døden til følge

En 53-årig kvinde, der blev anholdt tirsdag aften i forbindelse med fundet af en død mand i Vejle, blev onsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger.

Den 53-årige kvinde, der tirsdag blev anholdt i forbindelse med fundet af en død 62-årig mand, var i dag i grundlovsforhør. bHer var hun sigtet for grov vold og for at have forladt manden i hjælpeløs tilstand.

Grundslovforhøret blev holdt i retten i Kolding for lukkede døre. Dog blev sigtelsen oplyst inden. Vejle Amts Folkeblad skriver, at kvinden ifølge politiet skulle have skubbet manden, der var påvirket af alkohol og fik blodfortyndende medicin, ned af en trappe og herefter kastet potteskår der skadede hans ben.

- Du er efterfølgende sigtet for at have efterladt ham i den tilstand, selvom du vidste, at han var påvirket af spiritus og fik blodfortyndende medicin, sagde anklager Helle Iversen ifølge Vejle Amts Folkeblad. 

Ifølge dommeren var der begrundet mistanke omkring sigtelsen, derfor blev kvinden varetægtsfængslet fire uger i surrogat. Kvinden nægter sig skyldig, skriver Ritzau.