TV der bevæger dig

Lægelig direktør på Sygehus Lillebælt stopper

Efter fem år som lægelig direktør på Sygehus Lillebælt stopper Mads Koch Hansen for at etablere sin egen virksomhed.

Foto: Sygehus Lillebælt

Lægefaglig direktør på Sygehus Lillebælt, Mads Koch Hansen, stopper efter fem år på posten, oplyser Sygehus Lillebælt i en pressemeddelse.

Ifølge Region Syddanmark stopper 51-årige Mads Koch Hansen den 30. juni i år for at blive selvstændig i ledelsescoaching og konsulent i sundhedsplanlægning.

Sygehus Lillebælt og dermed lægefaglig direktør Mads Koch Hansen har været i modvind på grund af en it-fejl tilbage i 2013/2014, hvor omkring 26.000 ansatte i Region Syddanmark, samt et ukendt antal samarbejdspartnere, har haft adgang til op mod en halv million patienters fortrolige oplysninger. Sagen er senest omtalt i Ekstra Bladet i dag mandag.

Mads Koch Hansen har været en del af den øverste ledelse på Sygehus Lillebælt sammen med administrerende sygehusdirektør Christian Sauvr og sygeplejefaglig direktør Helle Adolfsen. 

Sygehus Lillebælt

  • Sygehus Lillebælt har et samlet budget på cirka 3,5 mia. kr., cirka 60.000 indlagte patienter årligt og cirka 540.000 ambulante besøg. Sygehuset beskæftiger i alt cirka 5.000 medarbejdere.
  • Sygehus Lillebælt består af akutsygehuset i Kolding, specialsygehuset i Vejle, der har kræftbehandling som fokusområde, og Rygcenter Syddanmark i Middelfart.

Kilde: Region Syddanmark