TV der bevæger dig

Lille forening værter ved Skandinaviens største akvariemesse

Lørdag åbner Vejle Akvarieforening for ottende gang dørene til den årlige akvariemesse. Messen har i løbet af få år vokset sig til at være den største i norden.

Vejle Akvarieforening er vært ved Skandinaviens største akvariemesse Foto: Vejle Akvarieforening 2016

Vejle Akvarieforening er vært ved Skandinaviens største akvariemesse Foto: Vejle Akvarieforening 2016

1 af 2

Kan du lide fisk, eller er du bare facineret af en verden under vand, så er der mulighed for i weekenden at besøge Vejle Akvariemesse, hvor 40 udstillere fra især Danmark og Tyskland præsenterer det bedste fra akvarieverdenen.

Det er ottende gang Vejle Akvarieforening inviterer til messe, og på få år har messen vokset sig rigtig stor. I følge foreningen er den nu Skandinaviens største af slagsen.

- Da vi startede messen for otte år siden, var det en lørdag i en hal med cirka 400 besøgende. Nu er vi i to haller, samt et større område på skolen, og i år forventer vi mere end 1500 besøgende, fortæller Heine Dupont, formand for Vejle Akvarieforening til TV SYD.

Ud over en masse stande med salg og udstilling af akvariefisk og udstyr, så er der også flere gratis foredrag med eksperter.

- Alle de stande sammen med en lav entrépris betyder, at vi er vokset til at være Skandinaviens største akvariemesse, hvor der er plads til alle typer spørgsmål, og også folk der lige har fået øjnene op for akvarieverdenen.

Messen foregår i weekenden på Vejle Midtbyskole, og TV SYD lægger lørdag vejen forbi messen.

Se program mm. på www.vejleakva.dk