TV der bevæger dig

To lokale fik plads i Venstres gruppeledelse

Den nyvalgte Christoffer Melson, 34 år, fra Vejle er nu en del af den syv mand store ledelse af Venstres folketingsgruppe, hvor Anni Matthiesen fra Krogager i forvejen havde sæde.

Med 6.963 stemmer fik Christoffer Melson et overbevisende valg til Folketinget, hvor han nu er en af 10 nyvalgte medlemmer i Venstres gruppe. Foto: Jonas Borch Kragh, TV SYD

I skyggen af den store opmærksomhed om fordelingen af posterne som Venstres gruppeformand og politisk ordfører har Vejles nyvalgte folketingsmedlem Christoffer Melson fået sæde i folketingsgruppens syv personer store ledelse.

Jeg er glad og meget tilfreds med den tillid, som jeg er blevet mødt med.

Christoffer Melson, MF, nyvalgt medlem af Venstre gruppeledelse

Med 6.963 stemmer fik Christoffer Melson et overbevisende valg til Folketinget, hvor han nu er en af 10 nyvalgte medlemmer i Venstres gruppe.

- Jeg er glad og meget tilfreds med den tillid, som jeg er blevet mødt med. Nu skal gruppebestyrelsen i arbejdstøjet og fordele de mange øvriger opgaver til vorers folketingsmedlemmer, siger Christoffer Melson til TV SYD.

Venstre holder senere på ugen sommergruppemøde, hvor ordførerposter og udvalgsposter bliver fordelt.

Anni Matthiesen og Tommy Ahlers

Christoffer Melson blev sammen med Anni Matthiesen og den nu forhenværende undervisningsminister Tommy Ahlers valgt af den 43 personers store folketingsgruppe til at sidde i gruppeledelsen som menige medlemmer.

Anni Matthiesen blev genvalgt til Venstres gruppeledelse. Foto: TV SYD

Den hidtidige gruppeformand Karen Ellemann blev valgt som Venstres medlem af Folketingets præsidium.

Venstres gruppeledelse består iøvrigt af Kristian Jensen som gruppeformand, Jakob Ellemann-Jensen blev politisk ordfører og Sophie Løhde blev valgt som gruppenæstformand, mens Erling Bonnesen blev valgt til gruppesekretær.

- Det er en stor ære at blive valgt sammen med gode kræfter som Lars Løkke Rasmussen, Jakob Ellemann-Jensen, Kristian Jensen, Sophie Løhde, Erling Bonnesen, Christoffer Melson og Tommy Ahlers. Dermed kan vi nu tage hul på en ny og spændende politisk sæson, siger Anni Matthiesen.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk