TV der bevæger dig

Lukker motorvej i flere nætter

Der arbejdes på højtryk for at få motorvejen nord for Vejle klar til indvielse den 30. september. Fra søndag og frem til onsdag lukkes motorvjen i sydgående retning flere nætter.

Fra søndag går det i gang med asfaltering af de sydgående spor på motorvejen nord for Vejle.

Lukningerne skyldes det afsluttende slidlagsarbejde på strækningen mellem Hornstrup og Vejle N, oplyser Vejdirektoratet.

I nætterne fra søndag til onsdag morgen spærrer Vejdirektoratet E45 ved Vejle mellem klokken 19.00 og 06.00. Natten til torsdag lukkes kun frakørslen ved 60 Vejle Nord.

Lukningen de tre første nætter gælder fra 59 Hornstrup til 60 Vejle Nord og gælder kun i sydgående retning.

Trafikanterne skal køre af ved 59 Hornstrup og på motorvejen igen ved Horsensvej/60 Vejle Nord.

Påvirket i dagtimerne

Trafikken i dagtimerne vil også være påvirket i perioden i sydgående retning. Trafikanterne skal køre i to spor langs midterautoværnet.

Hastigheden vil som i dag være max 80 km/t.

Når arbejdet er helt færdiggjort torsdag morgen, vil der være tre motorvejsspor i hver retning mellem 59 Hornstrup og 60 Vejle Nord.

Seks spor

Dermed er stykket helt fra sydsiden af Vejle Fjord og til den nye motorvejsudfletning ved Hornstrup færdig-udvidet til tre spor i hver retning.

Den 30. september vil transportminister Pia Dyhl Olsen markere udvidelsen, samtidig med, at hun indvier det jomfruelige stykke motorvej mellem den nye udfletning ved Hornstrup til Riis. Det er den midtjyske motorvej mod Herning, som tages i brug.

Mere vejr