TV der bevæger dig

Lukker tilkørsel i fire måneder

Torsdag formiddag lukkede Vejdirektoratet tilkørslen mod Århus ved Vejle Nord. Og tilkørslen lukker først op om fire måneder.

Det er tilkørslen her på Horsensvej i Vejle, som lukker i de næste fire måneder. Frakørslen ved Vejle N er fortsat åben, så man kan komme af motorvejen.

Lukningen sker for, at Vejdirektoratets entreprenør kan ombygge afvandingsanlæg lige omkring rampen. Samtidig udføres de sidste jord- og asfaltarbejder i forbindelse med udbygningen af E45 til seks spor.

Det er kun tilkørslen mod Århus på Horsensvej i Vejle, som lukkes. Fra kørslen i nordgående retning er færdig-ombygget og vil stadig være åben.

- Trafikken er gledet fint i dag, siger projektleder Niels Jørgen Larsen til TV SYD. Men vi har også angivet mange alternative ruter for de bilister, som bruger den tilkørsel.

Lokale trafikanter, der normalt benytter anlægget til at komme på motorvejen mod Aarhus, skal følge omkørsel via Horsensvej og Juelsmindevej og benytte til- og frakørsel 59 Hornstrup. Omkørslen er skiltet.

Mere vejr