Lynnedslag lukkede Gorilla Park

Et kæmpe træ i Nørreskoven i Vejle blev under fredagens uvejr ramt af lynet, og enorme grene faldt til jorden på klatrebanen Gorilla Park.

Mandag måtte Vejle Kommune rykke ud til Nørreskove i Vejle for at fælde et af skovens meget store hvide popler. Det 40 meter højt træ med en diameter på cirka en meter var i fare for at vælte ned ned over klatrebanen Gorilla Park i Nørreskoven.

quote

Det er højsæson lige nu, så det er selvfølgelig ærgerligt, vi måtte aflyse så mange arrangementer, men folk kunne godt forstå, det var nødvendigt.

 Anders Ulrich, medindehaver, Gorilla Park, Vejle

Træet blev under fredagens uvejr ramt af lynet, og efterfølgende faldt to meget store grene ned, og ramte klatrebanen Gorilla Park. Heldigvis var der ingen mennesker på banen på grund af uvejret, så ingen er kommet noget til ved hverken lynnedsslag eller faldne grene.

Gorilla Park havde ellers udsigt til omkring 300 gæster weekenden over, men måtte af sikkerhedshensyn lukke klatrebanen hele weekenden.

- Det er højsæson lige nu, så det er selvfølgelig ærgerligt, vi måtte aflyse så mange arrangementer, men folk kunne godt forstå, det var nødvendigt, siger Anders Ulrich, der er medindehaver af Gorilla Park.

Planen er, at Gorilla Park åbner igen tirsdag, når oprydningen efter træfældningen er overstået.