Mand fastklemt i brændende bil efter alvorlig bilulykke

En 26-årig passager i en bil, som føreren mistede herredømmet over, er fløjet til Rigshospitalet efter en voldsom ulykke på Koldingvej ved Vejle.

En 26-årig mand fra Vejle er omkring midnat natten til fredag kommet alvorligt til skade, da han sad fastklemt i en bil, der kørte ind i et træ på Koldingvej ved Vejle, hvorefter bilen brød i brand.

Se mere video på localeyes.dk.

- De er formentlig kommet for hurtigt ind i en venstrekurve på Koldingvej på vej ud af Vejle by. Her mister chaufføren herredømmet og kører direkte ind i et træ på modsatte side, hvor bilen bryder i brand, siger Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Video fra ulykkesstedet fra localeyes.dk.

Vidner til ulykken fik den 23-årige fører ud af bilen, mens hverken vidner eller en politipatrulje kunne få den 26-årige fastklemte passager ud af bilen. Politiet fokuserede derfor på at forsøge at slukket branden.

- Passageren kommer endelig ud, da brandvæsenet kommer. De slukker branden og får manden ud, fortæller Hans Hoffensetz.

Den 23-årige fører har været forbi Kolding Sygehus, hvor der er konstateret et brud på hoften. Værre ser det ud for den 26-årige passager, som blev hentet med helikopter på ulykkesstedet og hastet til Rigshospitalet.

- Det seneste, vi har hørt, er, at han er alvorligt tilskadekommen, men at han er stabil, siger Hans Hoffensetz.

Politiet fik meldingen om ulykken klokken 00.18.