Mand forsøgte at tage betjents tjenestepistol

En mand er søndag aften blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han forsøgte blandt andet at tage en betjents tjenestepistol.

En 38-årig nordmand er søndag aften blevet varetægtsfængslet i fire uger med sigtelser om forstyrrelse af den offentlige orden, tyveri, modsættelse af anholdelse og ikke mindst en overtrædelse af Straffelovens paragraf 192a omkring våben. Han prøvede blandt andet at tage en betjents tjenestepistol søndag morgen.

Søndag morgen klokken 5.31 mødte et avisbud ved Roms Hule ved stadion i Vejle to mænd, der så ud til at være i klammeri. Avisbudet ringede efter politiet, hvorefter den ene mand valgte at forlade stedet.

Lidt senere søndag morgen modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse fra Palles Bageri i nærheden. Da et par betjente nåede frem til bageriet fandt de ud af, at det var en af de to mænd fra klammeriet. Han havde stjålet en pakke cigaretter i bageren, og da politiet forsøgte at tale med manden, som er fra Norge, tog nordmanden fat i den ene betjents tjenestepistol.