Mand fundet død i bopæl nær gods - 26-årig kæreste anholdt

Sydøstjyllands Politi undersøger en mulig forbrydelse på Vejlevej i Jelling. En 26-årig kvinde fandt sin 53-årige kæreste død i parrets fælles bopæl.

Onsdag klokken 6.50 fik Sydøstjyllands Politi en anmeldelse omkring et dødsfald på Vejlevej 48 ved Haughus Gods lige udenfor Jelling. 

Ifølge TV SYDs oplysninger er den afdøde en 53-årig, dansk mand, der gennem en årrække har boet i den tidligere fodermesterbolig ved Haughus Gods. Boligen hører til godset, men den afdøde har lejet ejendommen - og har iøvrigt ingen yderligere relation til godset eller godsets ejere.

På grund af omstændighederne ved dødsfaldet, er der iværksat en efterforskning der skal afdække, om der ligger en forbrydelse bag.

quote

Vi har sigtet den 26-årige kvinde. Men jeg kan ikke komme nærmere ind på sigtelsen, da vi mener at det kan ødelægge efterforskningen og strafforfølgelsen.

Torben Rungstrøm-Simonsen, efterforskningsleder, Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi har anholdt den 26-årige kvinde, og efter hvad der er oplyst på nuværende tidspunkt, vil hun formentligt blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen torsdag. Det forventes, at grundlovsforhøret bliver for lukkede døre.

- Vi har sigtet den 26-årige kvinde. Men jeg kan ikke komme nærmere ind på sigtelsen, da vi mener at det kan ødelægge efterforskningen og strafforfølgelsen, siger efterforskningsleder hos Sydøstjyllands Politi, Torben Rungstrøm-Simonsen, til TV SYD.

Der vil senere blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse.

- Lige nu er vi i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet. Vi har hjælp fra teknisk afdeling og retsmedicinsk institut til at foretage undersøgelse på stedet, forklarer efterforskningslederen.

De pårørende til den afdøde 53-årige mand er underrettet.