Mistanke om påsat brand hos tv-mor

En brand hos Malou Stella fra "De unge mødre" er tilsyneladende opstået i nogle klude i garagen.

Muligvis har der været en brandstifter på spil i Øster Snede ved Vejle, hvor Malou Stella Navarana Rasmussen fra tv-serien "De unge mødre" bor.
Hendes hjem brændte for nylig ned til grunden.

Vicepolitikommissær Tom Kirkemann fortæller til Ritzau, at det er Sydøstjyllands Politis foreløbige tekniske undersøgelser, der indikerer, at branden ikke er opstået tilfældigt,.

- I udgangspunktet efterforsker vi alle brande, som om de var påsatte. I den her sag er der så noget, der tyder på det, fordi branden ser ud til at være opstået i nogle klude på garagegulvet, fortæller Tom Kirkemann.

Var selv til stede

Malou Stella var til stede i huset, da en forbipasserende opdagede branden og slog alarm. Den unge mor måtte flygte ud på gaden sammen med sin treårige søn Tino, sin mor og sin hund.

Huset udbrændte og familien bor nu i en lejlighed i det nærliggende Hedensted. I mellemtiden er politiets teknikere i fuld gang med at kaste lys over sagen.

- Der kan gå nogle uger, før vi får teknikernes endelige rapport. Nu skal vi have foretaget nogle flere afhøringer af de personer, der har været til stede i huset, fortæller Tom Kirkemann