Motorvej får det glatte lag

Vejdirektoratet er gået i gang med at give motorvejen ved Vejle det sidste, afsluttende lag asfalt. Det er det sidste arbejde på udbygningen af strækningen mellem Skærup og Vejle, som i disse dage udføres om natten.

De seneste nætter og altså også natten til søndag har asfalt-arbejderne knoklet på motorvejen syd for Vejle.

Arbejdet vedrører strækningen i sydgående retning fra Fredericiavej (61A Vejle C) til Motorvejskryds Skærup og et kort stykke på omkring 700 meter i nordgående retning fra Motorvejkryds Skærup.

Dermed får alle trafikanter en mere jævn køretur:

- Vi ved godt, at turen sydpå især har været lidt ujævn, siden vi åbnede det tredje spor i efteråret. Dengang prioriterede vi at blive færdig med det tredje spor og dermed skabe ekstra plads for trafikanterne. På grund af efteråret og vinteren måtte vi vente med det sidste lag asfalt. Men det kommer nu, og det vil betyde en meget mere behagelig køretur, siger , projektleder i Vejdirektoratet Robin Højen Madsen.

Asfaltarbejdet begynder ved Fredericiavej og fortsætter i sydgående retning. Stribearbejdet vil løbende blive udført, men der vil være strækninger med ny asfalt uden striber i korte perioder, hvilket trafikanterne skal være opmærksomme på.

Arbejdet er færdigt den 15. maj, hvis vejret ikke driller for meget.

 

Fakta om asfaltarbejdet:

 

Det nye tilslutningsanl\u00e6g 61B Vejle Syd ved Gr\u00f8nlandsvej set fra luften
Det nye tilslutningsanl\u00e6g 61B Vejle Syd ved Gr\u00f8nlandsvej set fra luften