TV der bevæger dig

Motorvej spærret i nat - 14 anholdt for kidnapning

Sydøstjyllands Politi spærrede natten til torsdag motorvej E 45 ved Vejle og stoppede flere biler.

Motorvejen ved Vejle var natten til torsdag lukket på grund af en større politiaktion. Foto: Localeyes.dk

Artiklen er opdateret med udfaldet af grundlovsforhøret torsdag aften.

Motorvejen ved Vejle var i nat spærret i begge retninger i godt en time. Ved 03-tiden var det ikke muligt at køre hverken syd eller nord for Vejle mellem de to afkørsler Vejle S og Vejle C, fordi Sydøstjyllands Politi bragte flere køretøjer til standsning.

I alt 14 formodede bandemedlemmer blev anholdt og sigtet for ulovlig frihedsberøvelse. De blev alle varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør i Retten i Aarhus torsdag. 

Østjyllands Politi blev sent onsdag aften i det vestlige Aarhus opmærksom på et større antal gerningsmænd, som var i færd med at kidnappe to personer.

Da politiet viste sig, forlod fire biler stedet. Kort efter blev den ene bil standset, og fire personer med tilknytning til sagen blev anholdt.

Klik og læs mere på Localeyes

De øvrige tre biler slap væk, men blev senere standset på en spærret motorvej E45 ved Vejle.

Her blev yderligere ti personer anholdt. I to af bilerne fandt politiet to mænd, der befandt sig i bilerne imod deres vilje. 

- På nuværende tidspunkt er det politiets opfattelse, at der er tale om en isoleret hændelse mellem to bandegrupperinger, og at det bunder i en personlig strid, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard i en pressemeddelelse. 

De 14 anholdte er alle mænd i alderen fra 19 til 33 år.

Politiet undersøgte natten til torsdag området omkring motorvej E 45 med politihunde. Foto: Localeyes.dk

Mest sete på tvsyd.dk
Resten af Danmark