TV der bevæger dig

Mysteriet om ringen er løst: Ejeren er fundet

En vielsesring dukkede op fra et læs genbrugsjord. Nu er ejeren fundet.

Ejeren til denne ring, der dukkede op af jorden, som Sarah Klein Fuglsang havde hentet på en genbrugsplads, er nu fundet. Foto: Sarah Klein Fuglsang

Læs også Vielsesring dukkede op i genbrugsjord: Ejeren efterlyses

Mandag skrev vi her på TV SYD historien om en vielsesring, der var blevet fundet i noget muldjord, som var blevet hentet på en genbrugsplads i Vejle.

Det var Sarah Klein Fuglsang, der fandt ringen. Hun efterlyste herefter ejeren af ringen i forskellige Facebook-grupper.

Og efterlysningerne har båret frugt. I en kommentar på en af de mange delinger skrev en facebook-bruger nemlig, at han kender ejeren.

Han hedder Lars Knudsen, og ham har TV SYD netop talt med. Han fortæller, at han helt tilfældigt så ringen, da han besøgte BT.dk, der havde citeret TV SYDs historie.

- Jeg ser billedet på artiklen, hvor der står Mona 21-11-70, og det er lige præcis den dag, hvor vi blev gift, siger han til TV SYD.

Ringen har været væk i over et år.

- Jeg opdagede, at jeg havde mistet den omkring påske sidste år, hvor vi vi sad og fik noget kaffe, og så opdagede vi lige pludselig, at vielsesringen var væk. Vi har gået og kigget efter den alle vegne både i brændeskuret og der, hvor vi var på påskeferie, siger Lars Knudsen.

Han er naturligvis en glad mand.

- Det var fandme træls. Vi har ledt alle vegne. Men det er sgu dejligt, at den er fundet igen.

Nu venter Lars og Mona bare på at få ringen tilbage.

- Det er helt vildt. Nu er vi spændte på at se ringen igen, siger Lars Knudsen.

Efterlysningen nåede at blive delt over 500 gange på Facebook.

Mere kultur