Naboer til hashforretning kræver handling

Flere steder i Vejle forgår der et åbenlyst hashsalg på villaveje og i kolonihavehusområder. Naboerne er utilfredse med det åbenlyse salg og kræver handling fra politiet

På TV SYD fortalte vi går, hvordan politiet i Esbjerg har indført et besøgsforbud på en adresse, hvor der bliver solgt hash. Her vanker en bøde på 5000 kroner, hvis man opholder sig på adressen. Men i Vejle har politiet ikke taget sådanne metoder i brug og det irriterer nogle af de naboer, der dagligt er vidne til salget af stoffer.

- Der er en legeplads, hvor der bliver solgt hash, og der sætter de sig nogen gange efter de har købt. Og det er det dem der bor i nærheden jo ikke så glade for. Men det eneste vi kan gøre, det er at ringe til politiet, siger Benny Moeslund formand for haveforeningen Mølholmsdalen.

Over for Mølholmsdalen ligger Fundersvej, hvor beboerne vidne til salget af stofferne. De har ikke ønsket at udtale sig til TV SYDs kameraer, men fortæller, at de ikke føler, at de bliver taget alvorligt af politiet, fordi hver sag bliver behandlet enkeltvis og der ikke bliver gjort en større samlet indsats for at stoppe salget. Men Politiet i Vejle fortæller, at de gør, hvad de kan

- Vi er fuldt i gang. Vi er i gang med en gadeplans indsats også er vi i gang med en efterforskningsdel. Der udover vil jeg opfodrer de borgere, der har det her problem inde på livet, så vil vi fortsat opfordre dem til at kontakte politiet. Så kan vi, ligesom vi har gjort på Ny Grejdalsvej, mødes til et møde for at finde ud af, hvordan vi kommer det her problem til livs, siger Frede Nissen, Vicepolitiinspektør, og leder af Vejle Lokalpoliti.

Tidligere på TV SYD har vi fortalt, hvordan der på Ny Grejsdalsvej i Vejle åbenlyst handles med stoffer. Det har blandt andet fået folketingsmedlem fra Venstre Anni Matthiesen til at kræve handling.