TV der bevæger dig

Ny skunk-razzia i dag

Sydøstjyllands Politi har torsdag afsløret endnu et skunk-laboratorium. Det lå på en landejendom i Hygum ved Jelling. Liniechef Brian Voss Olsen bekræfter, at der er foretaget en ransagning.

00:38

Fra dagens razzia i Hygum ved Jelling.

1 af 2

I eftermiddag blev endnu en person fængslet i et grundlovsforhør ved Retten i Kolding. Den sag drejer sig om indsmugling af udstyr til at dyrke skunk - og opbevaring af våben.

18 fængslet

Dermed er i alt 18 personer blevet varetægtsfængslet i forbindelse med aktioner over hele Jylland. 7 er fængslet i Østjyllands Politikreds, 7 hos Sydøstjyllands Politi og 4 i Syd- og Sønderjyllands Politikreds. Af de 18 er 15 vietnamesere.

Aktionen, der styres af Task Force Vest i Horsens, gennemførte en snes ransagninger tirsdag.

Udenlandske biler

Politiet blev ved ransagningen i Hygum assisteret af Beredskabsstyrelsen. I løbet af eftermiddagen blev en container med udstyr til dyrkning af den særlige hamp-plante kørt væk.

Beboere i Hygum har ikke haft anelse om, hvad der foregik på ejendommen, som ligger lidt for sig selv. Men det fortæller, at biler med udenlandske nummerplader er set på ejendommen i aftentimerne. Bilerne har bl.a. været kørt helt op til ladebygningen på ejendommen.