TV der bevæger dig

Nyt VB-hold går efter ny sejr

Vejle Boldklub satser på at den gode sæsonstart fortsætter og resulterer i en sejr i dagens hjemmekamp mod FC Helsingør.

Vejle er kommet på udenlandske hænder og det kan bl.a. ses i spillertruppen. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Det har været en noget usædvanlig sommer for både spillere og tilhængere af den traditionsrige klub, der for ganske få uger siden stod med en trup med blot fem spillere på kontrakt.

Siden da er det gået stærkt. Moldoveren Andrei Zolotko har overtaget aktiemajoriteten i klubben og ind er kommet et stort antal nye spillere, de fleste med eksotiske navne og uden erfaring med dansk fodbold.

Men selvom der rundt omkring er blevet rynket lidt på næsen af de nye tider i Vejle, så ser de sportslige resultater i den nye sæson foreløbig fornuftige ud.

VB er ubesejret og fik efter to uafgjorte kampe sin første sejr i Vendsyssel sidste weekend.

Torsdag aften gælder det så FC Helsingør, som er kommet endnu bedre fra start i 1. division med to sejre og et uafgjort resultat.

Hvad det kan blive til for VB i denne sæson, er fortsat for tidligt at spå om, men klubben vil naturligvis gerne tilbage i det bedste selskab, hvis muligheden byder sig.

Tiltroen til at VB rejser sig som tophold er da også ganske stor hos flere af bookmakerne, hvor holdet flere steder er favorit til en oprykningsplads.

Danske Spil giver pengene fire gange igen hvis det lykkedes, mens et at de store udenlandske spilleselskaber Bet 365 kun betaler pengene tre gange tilbage, hvis klubben rykker op i Superligaen efter denne sæson.

Kampen den fløjtes igang klokken 18.00.

Mest sete på tvsyd.dk