TV der bevæger dig

Obduktion: 59-årig døde efter fald

I går formiddag døde 59-årige Leo Nørlund Andersen, og onsdag eftermiddag stod det klart, at han døde som følge af et fald.

Foto: Photographer:

Det viser obduktionsrapporten. Dødsårsagen antages at være kommet som følge af det kraniebrud den 59-årige pådrog sig. Det medførte en hjernekvæstelse og en væskeopstemning i hjernen. Retsmedicineren fortæller i rapporten, at sådanne skader typisk ses efter et fald.

Ifølge vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi tyder det hele på, at der ikke ligger nogen forbrydelse bag.

- Rapporten konkluderer, at han ikke er blevet slået eller på nogen måde har været udsat for vold. Han mangler ingen ejendele, og er ikke blevet udsat for røveri, fortæller han. Dog vil han ikke udelukke, at Leo Nørlund Andersen kan være blevet skubbet, og derfor fortsætter politiet deres efterforskning.

På TV SYD fortalte vi i går, at politiet efterlyser en 45-50 årig mand, der formodes at have været den sidste, der har set Leo Nørlund Andersen i live. Politiet eftersøger stadigvæk denne mand for helt af få klarlagt hændelsesforløbet.