Oplev Danmarks hurtigste og flotteste biler

3.- 5. juni samles 20.000 bilentusiaster til landets største bilfestival ?Danmarks Hurtigste Bil 2011? på Flyveplads Vandel nær Vejle. Tre dage med fart, dækrøg, bilstunts og fest.

Første weekend i juni afholdes Danmarks Hurtigste Bil (DHB). I tre dage omdannes den nedlagte flyvestation i Vandel til et paradis for bilentusiaster med ræs, forkromede fælge og dækrøg ? de lange landingsbaner laves til afskærmede baner, og der anlægges festivalplads med campingområde og mad- og fadølsboder.

DHB har aktiviteter døgnet rundt. Om dagen kan du vælte dig i vilde bilshows, og om aftenen er der kæmpefest og live musik! 
 
?DHB er fart, fest og landets fedeste og hurtigste biler samlet på et sted. Er du vild med biler, er det den ultimative chance for at opleve toptunet bilunderholdning. De hurtigste klarer f.eks. 0-300 km/t på omkring 8 sekunder,? fortæller Michael Holt, der er chefredaktør på styling- og tuningma-gasinet Vmax, som står bag arrangementet. Han håber, at over 20.000 besøgende vil følge fart-dysten i Vandel.

DHB har tre store konkurrencer: Danmarks Hurtigste Bil, hvor deltagerne kører tidskørsel på 402 meter-banen, Danmarks Flotteste Bil, hvor der dystes på bilernes finish og styling og endelig DHB Drift Challenge-konkurrencen, hvor der konkurreres i ?sidelæns? kørsel.