TV der bevæger dig

Øretæve til Vejle Boldklub Kolding

Vejle Boldklub Kolding førte 1-0 i Randers ved pausen. Men efter pausen viste hjemmeholdet klassen og vandt fortjent 4-1.

Vejle Kolding-træner Nicolai Wael er skuffet over de mange Randers-scoringer.

Trods en 1-0-føring ved pausen tabte Vejle Boldklub Kolding sæson-premieren mod Randers.

Kort før pausen tog Azer Busuladzic chancen fra distancen, og på nærmest forunderlig vis fumlede Randers-keeper David Ousted bolden i mål til Vejle-Kolding føring 1-0.

Føringen kom stik mod spil og chancer set over hele halvlegen, og Frank Kristensen var en stor synder for hjemmeholdet inden pausen.

Seks minutter inde i 2. halvleg kunne Jonas Kamper kheade udligningen i mål.

Udligningen gav hjemmeholdet medvind og Vejle Boldklub Kolding havde svært ved at modstå presset, og det udnyttede først Mads Fenger og kort efter Kasper Lorentzen til at bringe Randers FC foran 3-1 med en lille time spillet.

Med tyve minutter igen kunne Lasse Riise tæt under mål let gøre det til 4-1, der blev slutresultatet.

Skuffet over scoringer

- Jeg er ikke skuffet over præstationen, for spillerne yder en kæmpe indsats. Til gengæld er jeg skuffet over måden, som de får målene på. Ved deres scoringer ser vi rigtig skidte ud i vores opdækning. Vi står langt fra vores modstandere og får ikke clearet boldene ordentligt. Det har i princippet ikke noget med modstanderens niveau at gøre, men skyldes at vi er lidt presset og stresset. Alt i alt lægger spillerne den energi i opgøret, som de skal, siger Vejle-Kolding træner Nicolai Wael til klubbens hjemmeside.

Kampfakta
Randers FC ? Vejle Boldklub Kolding 4-1 (0-1)
41. 0-1 Azer Busuladzic
51. 1-1 Jonas Kamper
56. 2-1 Mads Fenger
58. 3-1 Kasper Lorentzen
70. 4-1 Lasse Riise

Tilskuere: 4062