TV der bevæger dig

Otte-årig dreng dræbt under skolebus

Otte-årig dreng kørt over af skolebus og dræbt.

Blomster på Kirkebakken sender en hilsen til den otte-årige dreng Foto: Michael Nielsen

En otte årig dreng er fredag kørt over og dræbt af en skolebus på Kirkebakken i Bredballe, Vejle Foto: Dorthe Callesen, TV SYD

Kirkebakken, Bredaballe, Vejle er fredag eftermidag afspærret efter at skoledreng er kørt over af skolebus Foto: Dorthe Callesen, TV SYD

Fredag blev der sat lys for den otte-årige dreng, som døde på Kirkebakken Foto: Michael Nielsen, TV SYD

Fredag eftermiddag, Kirkebakken, Bredballe, Vejle Foto: Michael Nielsen, TV SYD

1 af 5

En otte-årig dreng er kørt over og  dræbt under en skolebus på Kirkebakken i Bredballe, Vejle.

Ulykken skete kl. 14.12 fredag. 

Indsatsleder Flemming Lau fra Sydøstjyllands Politi siger til TV SYD, at ulykken sker, da bussen kommer kørende ned ad Kirkebakken og foretager et højresving ind ad vejen til hallen, som ligger der. I det øjeblik kommer en dreng løbende på fortovet, falder  og glider ind under den svingende bus:

00:27 Luk video

Det opdager chaufføren ikke i første omgang. Han kører ned for at vende bussen og da han kører tilbage ligger drengen og er kørt over.  

De 24 børn i skolebussen og mange af deres forældre var fredag eftermiddag samlet inde på skolen for at modtage krisehjælp. Chaufføren blev kørt på sygehuset til behandling for chok.

Nu forestår bilinspektørens arbejde med at fastslå det præcise forløb for ulykken. Der ventes at gå fjorten dage, før det foreligger. Det oplyser Sydøstjyllands Politi til TV SYD.