TV der bevæger dig

Overfaldsmand vendte tilbage og truede Kiwi-bestyrer med kniv

En ung mand overfaldt tidlig søndag morgen bestyreren af en KIWI-butik på Nørremarken i Vejle. Først nikkede den unge mand skaller - og 10 minutter kom han tilbage og truede med en kniv.

En ung mand overfaldt tidlig søndag morgen bestyreren af KIWI-butikken her på Nørremarken i Vejle. Foto: Kiwi

Det blev en dramatisk begyndelse på søndagen for bestyreren af Kiwi-butikken i Nørremarkscentret i det nordlige Vejle. Det oplyser Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Bestyreren var mødt tidligt for at tage imod varer, da han omkring kl. 05,30 blev opmærksom på en ung mand, der gik rundt og ruskede i forretningens lukkede og låste døre.

Da bestyreren ville påtale det og fortælle, at forretningen først åbnede kl. 07, blev han nikket to skaller, der dog ikke lavede større skader, hvorefter skalle-nikkeren tog flugten for dog 10 minutter senere at vende tilbage og gentage rykkeriet i dørene.

- Jeg vil slice dig

Kniv-bevæbnet overfaldsmands trussel til butiksbestyrer ifølge Sydøstjyllands Politi

Da Kiwi-bestyreren igen påtalte det, blev han denne gang truet med en 20 centimeter lang kniv.

- Jeg vil slice dig, lød truslen fra den unge mand, så bestyreren fortrak hurtigt ind i butikken og låste dørene, inden han slog alarm til politiet.

Overfaldsmanden beskrives som 18-20 år, dansk med kort lyst hår, spinkel af bygning. Han bar briller og var iklædt lange såkaldte cargo-bukser, som er karakteristiske med mange lommer ned ad siderne, og han gik i hvide sko.

- Den unge mand har på de 10 minutter mellem overfaldene skiftet tøj. Første gang var han iklædt en mørkeblå  skinnende dynejakke jakke, mens han anden gang har en orange trøje med påtrykt skrift, siger vagtchef Bent Hedeager Nielsen, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Overfaldsmanden forsvandt på cykel ad Moldevej mod nord. Selvom politiet hurtigt mødte op med en talstærk mandskabsstyrke og politihunde, så lykkedes det ikke finde frem til den unge mand i morgentimerne. Derfor hører politiet gerne fra vidner, der set nogen, der svarer til beskrivelsen på veje og stisystemer på Nørremarken i Vejle.