TV der bevæger dig

Personbil kører frontalt ind i lastbil: 40-årig mand dræbt

En personbil kørte tirsdag eftermiddag frontalt ind i en lastbil på landevejen mellem Vilstrupvej mellem Nørre Vilstrup og Jerlev vest for Vejle. Personbilens fører, en 40-årig mand fra lokalområdet, blev dræbt..

Personbilen efter ulykken på Vilstrupvej. Foto: LocalEyes

OPDATERET: På Vilstrupvej uden for Vejle er en personbil kørt frontalt ind i en lastbil, det oplyser Sydøstjyllands Politi til TV SYD. 

- Manden, der kørte personbilen, kom af ukendte årsager over i den modsatte vejbane, hvor han kører frontalt ind i lastbilen, siger Hans Hoffensetz, vagchef fra Sydøstjyllands Politi, til TV SYD. 

Se mere video på Localeyes.dk

Føreren af bilen, en mand, var den eneste person i bilen. Og ulykken har altså tirsdag eftermiddag kostet føreren af personbilen livet.

Det oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Hans Hoffensetz tirsdag aften til TV2.

Den dræbte er en 40-årig mand fra lokalområdet. Hans pårørende er blevet underrettet om ulykken, som fandt sted klokken 14.45 tirsdag.

Læs også Ulykke på motorvejen ved Christiansfeld

Hans bil blev ved uheldet totalskadet. Føreren af lastbilen kom ikke noget til ved uheldet, men var efterfølgende chokeret.

En bilinspektør har færdiggjort arbejdet på ulykkesstedet, men kan endnu ikke komme med et bud på, hvorfor den 40-årige mand befandt sig i den forkerte vejbane. Vilstrupvej har været spærret, men er igen åben for trafik. Politi og redning er færdig på stedet.

Det fremgik tidligere af artiklen, at manden var alvorligt tilskadekommen. Manden har, som beskrevet, mistet livet, og artiklen er derfor nu blevet opdateret.