TV der bevæger dig

Politibil væltede personbil

Statsadvokaten i Viborg skal undersøge, hvad der skete, da en patruljevogn søndag vædrede og væltede en personbil i krydset Sønderbrogade-Fredericiavej i Vejle.

00:40

Personbilen endte på taget. (Foto: Indsatsfotografen)

Tre ambulancer og brandvæsenet blev tilkaldt (Foto: Indsatsfotografen)

Tre personer blev undersøgt på skadestuen, men de slap uskadte fra sammenstøddet.

1 af 4

Tre personer blev undersøgt på skadestuen efter uheldet.

Sydøstjyllands Politi nægter at oplyse, om politibilen var under udrykning med horn og blink.

- Det ønsker vi først at sige noget om, når alle vidner er afhørt, og sagen er færdig-efterforsket, siger vicepolitikommissær Annette Christensen, Sydøstjyllands Politi, Horsens.

Vidner skal afhøres

En lang række vidner skal afhøres om uheldet. Sagen efterforste i første omgang af det lokale politi. Når rapporten er færdig, skal den efter reglerne sendes til vurdering hos Statsadvokaturen i Viborg.

Der kan være tale om, at en af bilerne er kørt ud i krydset for gult eller rødt. Eller at patruljevognen har kørt udrykningskørsel.

- Når sagen er overgået til statsadvokatet, er det begrænset, hvad jeg må sige, sagde vagtchef Henrik Dam, Sydøstjyllands Politi til TV SYDi morges.

Væltet om på taget

Politibilen kørte mod syd ad Sønderbrogade. I det store, lysregulerede kryds ved indkøbscentret Bryggen kører den ind i siden på en personbil, som kører mod Fredericiavej.

Sammenstøddet var så voldsomt, at personbilen bliver væltet om på taget.

To personer i personbilen blev undersøgt på skadestuen, men begge slap uskadt fra det ublide møde med ordensmagten. Også den ene betjent i patruljevognen blev tjekket på skadestuen, men han var også sluppet med knubs.

Uheldet skete ved 17-tiden.

Kryds spærret

Uheldet udløste en større alarm. Falck mødte med tre ambulancer - og Vejle Brandvæsen blev tilkaldt, da meldingen lød på fastklemte.

Det stærkt trafikerede kryds blev straks afspærret. Bilinspektionen blev også tilkaldt for at lave de første undersøgelser på uheldsstedet.