TV der bevæger dig

Politiet har sluttet undersøgelser på muligt gerningssted

Sydøstjyllands Politi har natten til onsdag afsluttet undersøgelser i og omkring en lejlighed i det centrale Vejle, hvor der er indsamlet spor og oplysninger efter, hvad politiet betegner som et mistænkeligt dødsfald.

Sydøstjyllands Politi har natten til onsdag afsluttet deres undersøgelser i og omkring en lejlighed på Tønnesgade i det centrale Vejle.

Teknikere og retsmedicinere har tirsdag aften og et stykke ud på natten foretaget undersøgelser i og omkring en lejlighed på Tønnesgade 35 midt i Vejle. 

Læs også Kvinde anholdt efter fundet af død 62-årig mand

Politiet rekvirerede tirsdag aften hjælp fra Beredsskabsstyrelsen i Haderslev for at dække flere områder nær lejligheden på Tønnesgade af, da regnvejr ellers kunne udviske og ødelægge vigtige spor.

Vi fik tirsdag eftermiddag klokken 16.25 en anmeldelse om, at der var fundet en død person i lejligheden.

Jørn Bystrup, vagtchef, Sydøstjyllands Politi.

- Vi fik tirsdag eftermiddag klokken 16.25 en anmeldelse om, at der var fundet en død person i lejligheden. Omstændighederne var af en karakter, hvor vi valgte at betragte det som et mistænkeligt dødsfald, hvor vi sikrer alle spor på det mulige gerningssted. Det er nu sket, siger vagtchef Jørn Bystrup, Sydøstjyllands Politi, tidlig onsdag morgen til TV SYD.

Flere oplysninger har politiet ikke til offentligheden onsdag morgen.

- Nu har vi sikret os spor, tekniske oplysninger og vidneudsagn  - og så er det op til efterforskningslederen senere onsdag at vurdere, hvad der er baggrunden for dødsfaldet - og hvad det udløser af videre arbejde for politiet, siger vagtchef Jørn Bystrup.

Mest sete på tvsyd.dk