TV der bevæger dig

Politiet udvider eftersøgningen af forsvundet mand i Vejle

Sydøstjyllands Politis eftersøgning af den forsvundne 87-årige Egon Preben Andersen fortsætter i dag. Nu bliver hjemmeværnet også sat ind i eftersøgningen.

Egon Preben Andersen er stadig ikke fundet Foto: Thomas Busk

Sydøstjyllands Politi sætter hundepatruljer ind for at eftersøge Egon Preben Andersen i områderne omkring plejehjemmet Betty Sørensen Parken, hvor han forsvandt i søndags, samt i industrikvarterene i den sydlige del af Vejle og i Vejle midtby.

I midtbyen og ved plejehjemmet vil også hjemmeværnet i dag deltage i eftersøgningen. Der er altså ingen grund til at undre sig, hvis man møder hjemmeværnsfolkene i boligkarreer og baggårde eller i private haver og skure i Vejle midtby samt i området omkring plejehjemmet.

Hvis vejret tillader det, fortsætter eftersøgningen også med helikopter over området i dag, og en hjemmeværnskutter vil søge efter Egon Preben Andersen i Vejle havn og i fjorden.

Den 87-årige Egon Preben Andersen, som er lettere dement, forsvandt søndag den 18. januar. Han var iført grå frakke og cowboyhat, og han blev sidst set kl. 14.00 i bydelen Mølholm i søndags.

Sydøstjyllands Politi opfordrer borgerne til at være opmærksomme og holde øje med skure og udhuse. Hvis man har oplysninger i sagen eller hvis man har set Egon Preben Andersen, kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på 114.